Curver Kenyértartó felnyitható tetővel -


3.890 Ft

Kenyértartó felnyitható tetővel - krémszínű/átlátszó Legmagasabb minőségű műanyagból készült, minden konyhában hasznos kenyértartó. Lehetővé teszi hosszabb ideig megőrizni a ken Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Kenyértartó felnyitható tetővel - krémszínű/átlátszó

Legmagasabb minőségű műanyagból készült, minden konyhában hasznos kenyértartó. Lehetővé teszi hosszabb ideig megőrizni a kenyér frissességét és megkönnyíti a rendtartást a konyhaasztalon. Az áttetsző háznak köszönhetően bármelyik pillanatban ellenőrizheti a kenyértartóban lévő kenyér mennyiségét. Az átlátszó, felnyitható üveg enyhén sötétített. Első használat előtt mossa el. Tisztítása meleg mosogatószeres vízzel ajánlott.

Termék mérete:


388mm x 255mm x 160mm

Gyártó
Curver

Az olcsó.hu Curver Kenyértartó felnyitható tetővel - Krémszínű/átlátszó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Curver Kenyértartó felnyitható tetővel - Krémszínű/átlátszó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások