Curver Infinity fiókos tároló 4x11L -


12.590 Ft

CURVER "INFINITY" 4 fiókos tároló A stílusos polcrendszer egyszerűen használható és a 4 db 11 literes fiókjának köszönhetően akár a mindennapi használatban lévő eszközeinket, holmi Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

CURVER "INFINITY" 4 fiókos tároló

A stílusos polcrendszer egyszerűen használható és a 4 db 11 literes fiókjának köszönhetően akár a mindennapi használatban lévő eszközeinket, holmijainkat tudjuk benne tárolni. Kényelmes használatot a kerekei biztosítják, ezáltal könnyedén mozdítható. 

Fürdőnk-, hálószobánk vagy nappalink tökéletes polcos rendszere lehet (például ruhák, könyvek, tárolására)

Tulajdonságai


Alapanyaga: műanyag
Űrtartalma: 4x11 l
Színe: szürke-fehér

Gyártó
Curver

Az olcsó.hu Curver Infinity fiókos tároló 4x11L - Szürke-fehér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Curver Infinity fiókos tároló 4x11L - Szürke-fehér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások