Curver Essentials tároló doboz tetővel (45L) -


5.490 Ft

Essentials tároló doboz tetővel (45L) - Kék A tároló doboz kialakításának köszönhetően remek választás lehet gardrób szekrényekbe, illetve élénk színe miatt gyerek szobák és gar Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Essentials tároló doboz tetővel (45L) - Kék

A tároló doboz kialakításának köszönhetően remek választás lehet gardrób szekrényekbe, illetve élénk színe miatt gyerek szobák és garázsok polcaira.

A fedél biztosítja, hogy a benne tárolt elemek nem sérülnek, szennyeződnek, valamint annak felülete érdes, ezáltal a rá helyezett további tároló ládák nem fognak csúszni, elmozdulni.

A magas minőségű alapanyagok és kivitelezés sok évig garantálja a termék használatát.

Tulajdonságai


Alapanyaga: műanyag,
Űrtartalma: 45 liter,
Színe: kék.

Gyártó
Curver

Az olcsó.hu Curver Essentials tároló doboz tetővel (45L) - Kék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Curver Essentials tároló doboz tetővel (45L) - Kék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások