Curver Essentials tároló doboz tetővel (26L) -


3.590 Ft

Essentials tároló doboz tetővel (26L) - Fehér A tároló doboz kialakításának köszönhetően remek választás lehet gardrób szekrényekbe, illetve gyerek szobák és garázsok polcaira. Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Essentials tároló doboz tetővel (26L) - Fehér

A tároló doboz kialakításának köszönhetően remek választás lehet gardrób szekrényekbe, illetve gyerek szobák és garázsok polcaira.

A fedél biztosítja, hogy a benne tárolt elemek nem sérülnek, szennyeződnek, valamint az oldalán kialakított átlátszó sávnak köszönhetően könnyedén átláthatjuk a benne tárolt dolgainkat.

A magas minőségű alapanyagok és kivitelezés sok évig garantálja a termék használatát.

Tulajdonságai


Alapanyaga: műanyag,
Űrtartalma: 26 liter,
Színe: fehér.

Gyártó
Curver

Az olcsó.hu Curver Essentials tároló doboz tetővel (26L) - Fehér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Curver Essentials tároló doboz tetővel (26L) - Fehér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások