Curver Dry Cube tároló doboz tetővel (1,8L) -


1.999 Ft

Dry Cube tároló doboz tetővel (1,8L) - Átlátszó-szürke A BPA mentes műanyagból készült tároló kifejezetten száraz élelmiszerek tárolására lett kialakítva. 100%-ig hermetikusan zár Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Dry Cube tároló doboz tetővel (1,8L) - Átlátszó-szürke

A BPA mentes műanyagból készült tároló kifejezetten száraz élelmiszerek tárolására lett kialakítva. 100%-ig hermetikusan záródó, így sokáig frissen tartja a benne tárolt száraz ételeket. Mosogatógépben mosható, így biztosan megfelel bármilyen elvárásnak a konyhájában.

A magas minőségű alapanyagok és kivitelezés sok évig garantálja a termék használatát. 

Tulajdonságai


Alapanyaga: BPA mentes műanyag,
Űrtartalma: 1,8 liter,
Színe: átlátszó, szürke.

Gyártó
Curver

Az olcsó.hu Curver Dry Cube tároló doboz tetővel (1,8L) - Átlátszó-szürke árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Curver Dry Cube tároló doboz tetővel (1,8L) - Átlátszó-szürke vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások