Curver Deco Stockholm tároló doboz (7L) - Virág


1.749 Ft

Deco Stockholm tároló doboz (7L) - Virág mintás Mintás dekoratív felületű tároló doboz, mely megjelenése miatt ideális kamaszok szobájában a nem használt játékok, iskolai kiegészít Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Deco Stockholm tároló doboz (7L) - Virág mintás

Mintás dekoratív felületű tároló doboz, mely megjelenése miatt ideális kamaszok szobájában a nem használt játékok, iskolai kiegészítők, sportszerek tárolására. Fedőjének kialakítása lehetővé teszi több láda csúszásmentes egymásra pakolását, ezáltal a helyiség rendjének fenntartását.

A levehető tetejének sarkai ütődéscsillapító kialakítással rendelkeznek.

A magas minőségű alapanyagok és kivitelezés sok évig garantálja a termék használatát.

Tulajdonságai


Alapanyaga: műanyag,
Űrtartalma: 7 liter,
Színe: virág mintás.

Gyártó
Curver

Az olcsó.hu Curver Deco Stockholm tároló doboz (7L) - Virág mintás árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Curver Deco Stockholm tároló doboz (7L) - Virág mintás vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások