Auna TV állvány, fekete, L méretű, 76 cm-es


18.790 Ft

Ha a tökéletes otthoni szórakozás a program, akkor nem hiányozhat az L méretű auna TV asztal. A robusztus és minőségi oszlop a stabil, de ugyanakkor elegáns üveg talapzattal betartja, amit Teljes leírás >

Boltok és árak

Auna TV állvány, fekete, L méretű, 76 cm-es magasság, állítható magasságú, 23-55 hüvelyk,  

Szállítási ár és információk:
A termék raktáron van. Postaköltség 1 990 Ft utánvétel, valamint 1 490 Ft előreutalás és PayPal esetén.


Termékleírás

Ha a tökéletes otthoni szórakozás a program, akkor nem hiányozhat az L méretű auna TV asztal. A robusztus és minőségi oszlop a stabil, de ugyanakkor elegáns üveg talapzattal betartja, amit ígér. Működésbe helyezi a képernyőt, miközben formatervezésével lenyűgöz bennünket. Abbahagyhatja a megfelelő TV bútor és a praktikus fali TV- vagy képernyőtartók keresését. Az L méretű auna TV asztallal az esti tévés szórakozás és az akciójátékok lesznek a fő témák, kompromisszumok nélkül. Teljesen könnyen szerelheti fel képernyőjét három különböző fokozatban, személyes igényeitől függően. Igazítsa ülőhelyéhez és a környezethez. Legyen szó fociról, filmekről, vagy tévésorozatokról – az auna TV állvánnyal a tévénézés igazi szórakozás lesz. A TV állványt egyszerű felszerelni és biztonságos használni. Tényleg bárki meg tudja csinálni. Mivel a TV állvány probléma nélkül megtartja a nehezebb monitorokat is, elnyerte a sokoldalú címet. A bosszantó kábeleket csak tüntesse el az oszlop mögött, így a stílusos fekete üveg talapzat ki fog tűnni. Az auna TV állvány nem csak egy funkcionális tárgy, hanem egy kidolgozott dizájnelem is, amely úgy gondoskodik a szórakozásról, hogy közben még jól is néz ki.

Az olcsó.hu Auna TV állvány, fekete, L méretű, 76 cm-es magasság, állítható magasságú, 23-55 hüvelyk, üveg állvány árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Auna TV állvány, fekete, L méretű, 76 cm-es magasság, állítható magasságú, 23-55 hüvelyk, üveg állvány vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások