Auna M-RISER, TV állvány, állvány


6.690 Ft

Rise and shine! Az auna M-Riser állvány monitorra az íróasztalt és az asztalt egy stílusos dizájnú darabbal teszi gazdagabbá, ráadásul a monitor megemelésével garantálja a kellemesebb munk Teljes leírás >

Boltok és árak

Auna M-RISER, TV állvány, állvány képernyőre/monitorra, 56x8x21 cm, üveg  

Szállítási ár és információk:
A termék raktáron van. Postaköltség 1 990 Ft utánvétel, valamint 1 490 Ft előreutalás és PayPal esetén.


Termékleírás

Rise and shine! Az auna M-Riser állvány monitorra az íróasztalt és az asztalt egy stílusos dizájnú darabbal teszi gazdagabbá, ráadásul a monitor megemelésével garantálja a kellemesebb munkát és a nyak ellazulását. Az auna M-Riser monitor állvány garantálja a kellemes üldögélést az íróasztal vagy a televízió előtt. Egyszerű módon emeli meg a képernyőt 8 cm-rel, amellyel biztosítja, hogy kényelmesebb legyen azt nézni. A javított ülő testhelyzet a monitor előtt segít csökkenteni a nyak és a hát izmaira nehezülő terhet, célzottan csökkenti az adott izmok feszültségét. Az állványt nem csak egyszerű felépítés, de időtlen modern dizájn is jellemzi: az üveg, fém és műanyag egy diszkrét kiegészítővé alakítják át, amely minden íróasztalt vagy más bútordarabot szebbé tesz. A tér az állvány alatt ráadásul dokumentumok, tollak, tűzőgépek és lyukasztók tárolására szolgálhat. Az 5 mm vastag üveglap teherbírása legfeljebb 20 kg. A szilikon lábak garantálják, hogy a bútor stabilan álljon és ne csússzon el. Egyszerű telepítés, ellazult nyak, kényelmes munka, több hely az íróasztalon és elegáns dizájn: ezt mind forradalmi módon köti össze az auna M-Riser monitor állvány. További típusok: állvány kerek lábakkal (10031412), állvány boltíves lábakkal (10031413)

Az olcsó.hu Auna M-RISER, TV állvány, állvány képernyőre/monitorra, 56x8x21 cm, üveg árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Auna M-RISER, TV állvány, állvány képernyőre/monitorra, 56x8x21 cm, üveg vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások