[en.casa]® Teleszkópos növény állvány 110 - 305 cm


14.400 Ft

Állítható Növénypolc A praktikus és helytakarékos teleszkópos növénypolc alkalmazkodik lakása sajátosságaihoz, és tárolóhelyet biztosít növényei számára. Termékleírás: - 4 növé Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Állítható Növénypolc A praktikus és helytakarékos teleszkópos növénypolc alkalmazkodik lakása sajátosságaihoz, és tárolóhelyet biztosít növényei számára. Termékleírás: - 4 növénytálcával és egy akasztórésszel ellátva - Terhelhetőség: 8 kg-ig tálcánként és függőtartónként - Egyszerűen felépíthető - Állítható tartómagasság, teleszkóposan kifeszíthető padló és plafon közé Magasság: 110 - 305 cm Anyagkivitel: - Rudazat: fém, porlakkozva - Növénytálcák és függőtartó: műanyag Szín: fehér Kiszállításra kerül: 1 x teleszkópos rúd 1 x függőtartó 4 x növénytálca Márkatermék az [en.casa]® termékcsaládból.

Az olcsó.hu [en.casa]® Teleszkópos növény állvány 110 - 305 cm virágtartó polc 4 tálcával fehér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy [en.casa]® Teleszkópos növény állvány 110 - 305 cm virágtartó polc 4 tálcával fehér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások