SOLO 651C professzionális erdészeti


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A SOLO 651C közepes motoros, profi, igényes, német gyártású láncfűrész "erdészeti" felhasználásra. A hengerfala speciális bevonatos, így a hagyományos anyagfelhasználású láncfűrésze Teljes leírás >

Termékleírás

A SOLO 651C közepes motoros, profi, igényes, német gyártású láncfűrész "erdészeti" felhasználásra. A hengerfala speciális bevonatos, így a hagyományos anyagfelhasználású láncfűrészekhez képest nagymértékben nőtt a terhelhetősége. EasyStart rendszerrel szerelt, ez látványosan megkönnyíti a láncfűrész indítását. A markolatba épített négy rugóbakos felfüggesztés hatékonyan csillapítja a fűrészeléskor keletkező rezgéseket. Alkalmas otthoni munkákra, kertészeti tevékenységre, akár nagyobb gazdaságokban végzett napi rendszerességű folyamatos munkákra.

SOLO 651C láncfűrész speciális bevonatos hengerfal - a SOLO fejlesztésű Nikasil bevonatnak köszönhetően a henger fala sokkal kopásállóbb és simább, valamint ez a bevonat megakadályozza lerakódások kialakulását is, így nagy mértékben nő a terhelhetősége és a teljesítménye is. A SOLO 651C láncfűrész a hasonló motorral szerelt más tipusú láncfűrészekhez képest erősebb, és minden napi, folyamatos munkavégzésre használható.

SOLO 651C láncfűrész Easy Start és dekompressziós szelep - A láncfűrész az indításkönnyítő rendszernek köszönhetően egyszerűbb és könnyebb beindítani. A dekompressziós szelep indításkor csökkenti a hengernyomást, így kisebb a berántáskor fellépő terhelés.

SOLO 651C láncfűrész Anti Vibration System - 4 masszív rugótagból álló kombinált felfüggesztés nyeli el a markolatra ható rezgések túlnyomó részét. (A folyamatos rezgés miatt idősebb korra a kéz elfehéredésével és érzéketlenné válásával járó testi elváltozás alakulhat ki!)

SOLO 651C láncfűrész magnézium forgattyúsház és váz - a magas kopásállósága ellenére ez a forgattyúsház, és a merev váz extrém könnyű, így a láncfűrész súlya 6 kg alatt marad. Hosszabb munkavégzésnél nagy a jeletősége minden súlycsökkenésnek.

SOLO 651C főtengely - három darabból álló, kovácsolt főtengelye kiemelkedő kopásállóságú. A Nikasil bevonatos henger és a kovácsolt főtengely az a két alkatrész, ami a láncfűrész terhelhetőségét leginkább meghatározza.

SOLO 651C láncfűrész légszűrő - mérete miatt nagyobb levegőmennyiséget juttat a hengerbe, ezzel is növelve a teljesítményt. Téli időszakban a légszűrőbe előmelegített levegő kerül.

SOLO 651C láncfűrész kompenzátoros porlasztó - a keverék aránya az időjárás és a munkafeladat függvényében a legoptimálisabbra szabályzódik.

SOLO 651C láncfűrész állítható olajszivattyú - a lánckenő olaj viszkozitása a hőmérséklettől függ, így téli-nyári üzemben is ideálisra állítható a lánckenés. A láncolajzás alapjáraton kikapcsol.

SOLO 651C láncfűrész digitális gyújtás - a motor indítása könnyebb, fogyasztása némileg alacsonyabb, teljesítménye megnő.

SOLO 651C láncfűrész kétrészes kuplungharang - a csillagkerék és a kuplungharang két darabból áll, így ha a láncfűrész csillagkereke elkopik, külön is cserélhető.

Ez a láncfűrész a SOLO erdészeti láncfűrészek közepes motorral szerelt, 3,5 LE teljesítményű változata. Külön megvásárolható láncvezetővel 45 cm vágásszélességig bővíthető.

A SOLO 651C láncfűrészt napi 6-8 órányi folyamatos munkavégzésre tervezték.

Gyártó
Solo
Típus
Benzines láncfűrész
Teljesítmény
2600 W
Vágáshossz
38 cm
Súly
5.2 kg

Az olcsó.hu SOLO 651C professzionális erdészeti láncfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SOLO 651C professzionális erdészeti láncfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.