Ranger USA Elektromos láncfűrész 3500W, 40cm


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ranger USA Elektromos láncfűrész 3500W, 40cm ECS-3500-A A nyers erő egy Rangerbe zárva! ✔ 3500 W-os, szuper erős elektromos motorral és megerősített alkatrészekkel - igazi erőgép! ✔ K Teljes leírás >

Termékleírás

Ranger USA Elektromos láncfűrész 3500W, 40cm ECS-3500-A

A nyers erő egy Rangerbe zárva!

✔ 3500 W-os, szuper erős elektromos motorral és megerősített alkatrészekkel - igazi erőgép!

✔ Könnyű súly, biztonságos markolat

✔ Meglepően halk működés

A Ranger USA elektromos láncfűrész tökéletes választás az otthoni valamint a professzionális famunkák elvégzéséhez. Az elektromos láncfűrész a megfelelő döntés, ha helyhez kötötten kell dolgoznod, remekül alkalmas a fészer előtti tűzifa aprításra. 3500W-os motorjával a nagyobb rönkökkel is könnyedén megbirkózik.

Az elektromos láncfűrész nagy előnye, hogy akár belső térben is tudod használni, emellett sokkal halkabb mint benzinmotorral ellátott társai. Nem kell több kanna benzinből betáraznod otthonra, valamint semmilyen kellemetlen szag és égéstermék sem szabadul fel használat közben.

Robosztus formatervezéssel készült, de emellett a készítők gondoskodtak a kényelemről is, ergonomikus, komfort fogantyúval lett ellátva. Az alapfelszerelés része a 405 mm-es vezetőlemez valamint a hozzá tartozó lánc is, amelyek összeszerelését szerszám mentesen megoldhatod.

A hatékony és gyors munkavégzést szolgálja az automatikus lánckenés is, amely használat közben a beépített tartályból automatikusan keni a láncot a készülék, így csökkenti a kopást és növeli a vágás hatékonyságát!

Tulajdonságok

Teljesítmény: 3500W/220V

Vezetőlemez hossza: 405 mm

Anyaga: Mangánacél

Automatikus olajozás: Igen

Csomag tartalma

1 db láncfűrész


Gyártó
Ranger
Típus
Elektromos láncfűrész
Teljesítmény
3500 W
Vágáshossz
40.5 cm

Az olcsó.hu Ranger USA Elektromos láncfűrész 3500W, 40cm ECS-3500-A árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ranger USA Elektromos láncfűrész 3500W, 40cm ECS-3500-A vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.