Oleo-Mac GS-350 benzines láncfűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hengertérfogat 38.9 ccm Teljesítmény 2.0 Le Üzemanyagtartály: 0.36 l Olajtartály: 0.26 l Láncvezető hossza: 41 cm Súly: 4.4 kg A gépet alkalmanként otthoni munkákra (kisebb metszések, ki Teljes leírás >

Termékleírás

Hengertérfogat
38.9 ccm
Teljesítmény
2.0 Le
Üzemanyagtartály: 0.36 l
Olajtartály: 0.26 l
Láncvezető hossza: 41 cm
Súly: 4.4 kg

A gépet alkalmanként otthoni munkákra (kisebb metszések, kis átmérőjű kandallótűzifa darabolása) tervezték.

Praktikus technikai megoldásoknak köszönhetően egyszerűbbé vált az indítás és a karbantartás. A géptesten vizuálisan feltüntetett elvégzendő műveleti sornak köszönhetően a beindítás egyszerű és gyors , a kevésbé gyakorlott gépkezelő számára is.

A motor burkolatán jól látható helyen elhelyezett ’’Primer’’ készülék a hidegindítás megkönnyítését szolgálja az egyes üzemanyag betöltéseket és a hosszabb használaton kívüli időszakot követően.

Egy többfunkciós karba beépített On-Off kapcsoló és szívató: praktikus és egyszerű használatot biztosít. Az indítókar új kialakítása kényelmesebbé teszi a gép beindítási fázisát. A tartályok (olaj és keverék) átlátszóak, ez a folyadékszintek jobb és folyamatos láthatóságát biztosítja.

6 pontos (3 rugó + 3 gumi) rezgéscsillapító rendszer, amelynek eredménye a kézre ható vibráció csökkenése. A motor fedelébe beépített szűrőfedél: egyszerűen a 3 rögzítőcsavar levételével lehetővé teszi az ellenőrzést és a karbantartást.

A szivacs légszűrő egyszerűsíti és lerövidíti a szűrő tisztítás idejét, lehetővé téve a megfelelően hosszú folyamatos munkavégzést. Karburátor-alátét 4 rezgéscsillapítóval: minden munkakörülmény esetén garantálja a porlasztás stabilitását, és a karburátor hosszabb élettartamát.

Gyártó
Oleo-Mac
Típus
Benzines láncfűrész
Teljesítmény
1500 W
Vágáshossz
41 cm
Súly
4.4 kg

Az olcsó.hu Oleo-Mac GS-350 benzines láncfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Oleo-Mac GS-350 benzines láncfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.