McCulloch CS340 láncfűrész benzines


49.900 Ft -tól

A McCulloch CS 340 láncfűrész, ez a 38 köbcentiméteres, benzinüzemű láncfűrész 1,3 kW-os kimeneti teljesítményt biztosít, és képes akár 14-16" méretű vezetőlemez kezelésére is, így Teljes leírás >

Boltok és árak

MCCULLOCH CS340 láncfűrész 1,7Le 34ccm  

Szállítási ár és információk:
Kérjük adja le megrendelését és tájékoztatom a várható szállítási időről. Átlagosan 1 hét.


Termékleírás

A McCulloch CS 340 láncfűrész, ez a 38 köbcentiméteres, benzinüzemű láncfűrész 1,3 kW-os kimeneti teljesítményt biztosít, és képes akár 14-16" méretű vezetőlemez kezelésére is, így ideális alkalmi használatra. A CS 340 kézi, oldalsó láncfeszítővel van felszerelve. Ez a mindössze 5,2 kg tömegű, benzinmotoros láncfűrész OxyPower technológiát, lágyindítót, integrált kombinált eszközt, hasítóirányzékokat, CCS rendszert és teljes körű rezgéselnyelő rendszert foglal magában. Leírás Vágófelszerelés Vezetőlemez hossza: 14? Láncosztás: 3/8? Láncsebesség maximum teljesítményen: 20 m/s Olajszivattyú típusa: Automata Olaj tartály térfogata: 0.2 l Motor Lökettérfogat: 38 cm? Teljesítmény: 1.3 kW Méretek Termék mérete, magasság: 28.7 cm Termék mérete, hossz: 41.2 cm Termék mérete, szélesség: 24.5 cm Súly (vágófelszerelés nélkül): 5.2 kg.

Gyártó
McCulloch
Típus
Benzines láncfűrész
Teljesítmény
1300 W
Súly
5.2 kg

Az olcsó.hu McCulloch CS340 láncfűrész benzines árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy McCulloch CS340 láncfűrész benzines vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások