McCulloch CS-450 Elite benzines láncfűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A legnehezebb munkákkal is megbirkózik ez a teljesen új, teljes körűen felszerelt sokoldalú fűrész. Olyan felhasználók számára, akik értékelik a professzionális minőséget. Az OxyPower t Teljes leírás >

Termékleírás

A legnehezebb munkákkal is megbirkózik ez a teljesen új, teljes körűen felszerelt sokoldalú fűrész. Olyan felhasználók számára, akik értékelik a professzionális minőséget. Az OxyPower technológiájú motor nagyobb teljesítményt nyújt kevesebb üzemanyag-fogyasztás és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás mellett. Nyomáscsökkentő szeleppel, Soft Start indítással, üzemanyag szivattyúval, üzemanyag ablakkal, és egy kombinált kapcsolóba épített indító/szívató/leállító kapcsolóval teljes körűen felszerelve. A lánc feszessége szerszám nélkül egyszerűen beállítható. A láncfűrész karbantartását leegyszerűsíti a patentos hengerfedél, mely gyors és könnyű hozzáférést biztosít a levegőszűrőhöz és a gyújtógyertyához, illetve a hátsó fogantyúba épített kombinált kulcs.

Motor
- Lökettérfogat 45,7 cm³
- Teljesítmény 2 kW
- Maximum fordulatszám 9000 ford./perc
- Maximum javasolt motorfordulat 12000 ford./perc
- Üzemanyagtartály térfogata 0,46 liter
- Gyújtógyertya Champion RCJ7Y, NGK BPMR7A

Vágóberendezés
- Láncosztás .325"
- Ajánlott vezetőlemez hossza 33-45 cm
- Láncsebesség maximum teljesítményen 17,3 m/s
- Lánc mélységhatároló 0,05 "

Kenés
- Olaj tartály térfogata 0,3 liter

Rezgés & Zajszint
- Egyenértékű vibrációs szint (ahv,eq) első/hátsó fogantyú 2,4/2,9 m/s²
- Zajszint 104 dB(A)
- Garantált zajnyomás, LWA 116 dB(A)

Súly
- Súly (vágófelszerelés nélkül) 5,3 kg

Gyártó
Mc Culloch
Típus
Benzines láncfűrész
Teljesítmény
2000 W
Vágáshossz
45 cm
Súly
5.3 kg

Az olcsó.hu McCulloch CS-450 Elite benzines láncfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy McCulloch CS-450 Elite benzines láncfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.