McCulloch CS-410 Elite benzines láncfűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Teljesen új, robusztus, kis súlyú sokoldalú fűrész. Olyan emberek számára, akik egyszerre szeretnének nagy teljesítményű és rendkívül könnyen indítható és működtethető láncfűrés Teljes leírás >

Termékleírás

Teljesen új, robusztus, kis súlyú sokoldalú fűrész. Olyan emberek számára, akik egyszerre szeretnének nagy teljesítményű és rendkívül könnyen indítható és működtethető láncfűrészt. OxyPower motorral felszerelve, mely alacsony károsanyag-kibocsátás mellett kevesebb üzemanyag-fogyasztást és nagyobb teljesítményt nyújt. A SoftStart rendszerrel gyorsan indítható, üzemanyag szivattyúval, ill. kombinált indító/megállító kapcsolóval van felszerelve. A szerszám nélküli láncfeszítéssel és a patentos hengerfedéllel, mely gyors és könnyű hozzáférést biztosít a levegőszűrőhöz és a gyújtógyertyához, könnyen kezelhető és karbantartható. A hasznos kombinált kulcs a hátsó fogantyúba került beépítésre.

Motor
- Lökettérfogat 40,9 cm³
- Teljesítmény 1,6 kW
- Maximum fordulatszám 9000 ford./perc
- Maximum javasolt motorfordulat 12000 ford./perc
- Üzemanyagtartály térfogata 0,35 liter
- Gyújtógyertya Champion RCJ7Y, NGK BPMR7A

Vágóberendezés
- Láncosztás .325"
- Ajánlott vezetőlemez hossza 33-45 cm
- Láncsebesség maximum teljesítményen 17,3 m/s
- Lánc mélységhatároló 0,05 "

Kenés
- Olaj tartály térfogata 0,24 liter

Rezgés & Zajszint
- Egyenértékű vibrációs szint (ahv,eq) első/hátsó fogantyú 2/2,5 m/s²
- Zajszint 103 dB(A)
- Garantált zajnyomás, LWA 115 dB(A)

Súly
- Súly (vágófelszerelés nélkül) 4,7 kg

Gyártó
Mc Culloch
Típus
Benzines láncfűrész
Teljesítmény
1600 W
Vágáshossz
45 cm
Súly
4.7 kg

Az olcsó.hu McCulloch CS-410 Elite benzines láncfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy McCulloch CS-410 Elite benzines láncfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.