MTD GCS 38/35 láncfűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az MTD benzines láncfűrészek tökéletes segítséget nyújtanak a kertben végzendő feladatokban, vagy tűzifa előkészítésében. Ár-érték arányban kiváló modell minden típus. A fém alko Teljes leírás >

Termékleírás

Az MTD benzines láncfűrészek tökéletes segítséget nyújtanak a kertben végzendő feladatokban, vagy tűzifa előkészítésében. Ár-érték arányban kiváló modell minden típus. A fém alkotóelemek rögzítését és a láncfelfüggesztést mindenhol fém elemek oldják meg. Antivibrációs rendszer gondoskodik a rázkódás csökkentéséről, az ergonómikus és így kis erőbefektetést igénylő munkavégzésről, optimális iránytartásról.

Gyártó
MTD
Típus
Benzines láncfűrész
Teljesítmény
1450 W
Vágáshossz
35 cm
Súly
5.5 kg

Az olcsó.hu MTD GCS 38/35 láncfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MTD GCS 38/35 láncfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.