Hecht 928 R benzinmotoros láncfűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Hecht 928 R egy extra könnyű, egykezes, benzinmotoros láncfűrész. Biztonsági kampójához övet vagy kötelet csatlakoztathat, így magával viheti a nehezen megközelíthető helyekre, ahol a m Teljes leírás >

Termékleírás

A Hecht 928 R egy extra könnyű, egykezes, benzinmotoros láncfűrész. Biztonsági kampójához övet vagy kötelet csatlakoztathat, így magával viheti a nehezen megközelíthető helyekre, ahol a munkadarabon könnnyedén dolgozhat. Súlya mindössze 3,7 kg, pengéjének hossza 30 cm, teljesítménye 0,9 kW.

Gyártó
Hecht
Típus
Benzines láncfűrész
Teljesítmény
900 W
Vágáshossz
30 cm
Súly
3.7 kg

Az olcsó.hu Hecht 928 R benzinmotoros láncfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hecht 928 R benzinmotoros láncfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.