Hecht 2216 elektromos láncfűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hecht 2216 Elektromos láncfűrész 40 cm-es lánchosszal. A lágy indítás funkció biztosítja hogy indításkor is stabil maradjon a gép a kezünkben. 2200 Wattos extra erős motor, amely elég tel Teljes leírás >

Termékleírás

Hecht 2216 Elektromos láncfűrész 40 cm-es lánchosszal. A lágy indítás funkció biztosítja hogy indításkor is stabil maradjon a gép a kezünkben. 2200 Wattos extra erős motor, amely elég teljesítmény nyújt a kerti és a ház körüli munkák elvégzéséhez. Az olaj tartály átlátszó ezért, az olajszintet folyamtosan ellenőrizhetjük munka közben.

Gyártó
Hecht
Típus
Elektromos láncfűrész
Teljesítmény
2200 W
Vágáshossz
40 cm
Súly
4.3 kg

Az olcsó.hu Hecht 2216 elektromos láncfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hecht 2216 elektromos láncfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.