Güde 300/36 akkus láncfűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nagy teljesítményű, akkumulátoros láncfűrész, a modern akkunak köszönhetően hosszú menetidővel. A lánc sebessége 10 m/s melynek köszönhetően a vágásteljesítmény optimális. A l Teljes leírás >

Termékleírás

Nagy teljesítményű, akkumulátoros láncfűrész, a modern akkunak köszönhetően hosszú menetidővel. A lánc sebessége 10 m/s melynek köszönhetően a vágásteljesítmény optimális.

A lánc kenéséről integrált olajpumpa gondoskodik. SDS technológiás láncfeszítéssel és elektromos láncfékkel ellátva. A 3 Ah litium akkumulátor teljes töltöttség esetén kb. 100 vágást tesz lehetővé egy 10 cm-es átmérőjű rönk esetén. A csomag tartalmazza az akkut, a lapot és a láncot is!

Gyártó
Güde
Típus
Akkumulátoros láncfűrész
Vágáshossz
27 cm
Súly
4.2 kg

Az olcsó.hu Güde 300/36 akkus láncfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Güde 300/36 akkus láncfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.