Fali napelemes LED Lámpa-kültéri, vízálló


2.390 Ft

Napelemes mozgásérzékelő LED lámpa A LED lámpa, egy mozgásérzékelőt kapott, így kültéren, falra felhelyezve, tökéletes fényforrást biztosít, ajtónk előtt, vagy udvaron. Nem kell a ka Teljes leírás >

Termékleírás

Napelemes mozgásérzékelő LED lámpa A LED lámpa, egy mozgásérzékelőt kapott, így kültéren, falra felhelyezve, tökéletes fényforrást biztosít, ajtónk előtt, vagy udvaron. Nem kell a kapcsolót keresgélni, nem kell tartani a villanyszámlától, hiszen nappal a napfény által tölti magát, belső akkumulátorát, így éjszaka mozgás esetén, azonnal világít a a nagyfényerejű 20 db SMD LED fényforrás. Könnyen szerelhető beépített akkus és napelemes LED lámpa, LED reflektor mozgásérzékelővel. - Méretei : 95x124x48mm - vízálló - szolár panel 0,55W 17% hatékonyság - led : 6000 K-6500K - mozgási szög és távolság: 120 szög 3 m Csomag tartalma: 1 db. Nappelemes Led Lámpa - rögzítő csavarok Műszaki adatok panel teljesítmény 0.55 W akkumulátor teljesítmény 3,7V 1200 mAh LED teljesítmény: 0,2W /db sensor érzékenység:

Az olcsó.hu Fali napelemes LED Lámpa-kültéri, vízálló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Fali napelemes LED Lámpa-kültéri, vízálló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások