Ever Brite Mozgásérzékelős napelemes kerti


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Csomag tartalma: 1 db x Solar Power LED fény Mozgó kültéri LED-es fény, amely tartós és időjárásálló. Ez a szuperfényes, napelemes fény soha nem igényel akumullátor, se huzalt, se kábel Teljes leírás >

Termékleírás

Csomag tartalma: 1 db x Solar Power LED fény Mozgó kültéri LED-es fény, amely tartós és időjárásálló. Ez a szuperfényes, napelemes fény soha nem igényel akumullátor, se huzalt, se kábelezést.Automatikus be / kikapcsolási funkcióval és mozgásérzékelővel, amely mozgást érzékel, növelt a fényerővel. Jellemzők: Napelemes Mozgás aktiválóval Nincs szükség akkumulátorokra Peel & Stick rögzítés Tartós és időjárásálló Leírás: Napelemes tápellátás: 5.5V, 0.55W. Lítium akkumulátor: 3.7V-600mAh. LED: nagy fényerejű 4x 2835LED SMD. Anyag: új ABS műanyag. Működési mód: infravörös emberi indukció. Töltési idő:> 8 óra. Munkaidő: villamos energiával teli, fény szerint 50-szer / éj, folyamatosan működik 4 napig. Intelligens gép teljesítmény:

Az olcsó.hu Ever Brite Mozgásérzékelős napelemes kerti lámpa árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ever Brite Mozgásérzékelős napelemes kerti lámpa vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.