Elois White 80 fali tükör


18.900 Ft

Termékjellemzők Fali tükör mérete 80x55 cm Hordozóanyag MDF Termékleírás Az Elois White 80 fali tükör egy egszerű és elegáns tükör, mely kifinomult stílust sugároz.Mindamellett, hogy m Teljes leírás >

Boltok és árak

Elois White 80 fali tükör  

Szállítási ár és információk:
Értéksávos szállítási költségek 1290 Ft-tól. Prémium szállítás elérhető a megadott termékeknél.


Termékleírás

Termékjellemzők Fali tükör mérete 80x55 cm Hordozóanyag MDF Termékleírás Az Elois White 80 fali tükör egy egszerű és elegáns tükör, mely kifinomult stílust sugároz.Mindamellett, hogy megvan a használati funkciója, kiváló dizájn elemként is szolgálhat, feldobva ezzel a fürdőszoba hangulatát.További előnye, hogy több fényt és tágasabb térhatást is varázsolhatunk fürdőszobánkba vele. Elois White 80 fali tükör MDF hordozóanyag: egy vagy két oldalon laminált, sima vagy mélynyomott felületű MDF lap. A natúr MDF lemez felületét egy alapfóliával vonják be, így a fényezésnél az alapfestés elhagyható. A keret még modernebbé varázsolja tükrünket.

Gyártó
Wellis

Az olcsó.hu Elois White 80 fali tükör árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Elois White 80 fali tükör vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások