[pro.tec] Márkaspecifikus kartámasz / könyöklő


19.032 Ft

Kartámasz márkaspecifikus kartámasz az alábbi autótípushoz: AUDI A3 8L - évjárat 1996-2003 Anyaga: műbőr Színe: szürke - a kartámasz párnázott, a tárolórekesz bélelt - felnyitható ré Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Kartámasz márkaspecifikus kartámasz az alábbi autótípushoz: AUDI A3 8L - évjárat 1996-2003 Anyaga: műbőr Színe: szürke - a kartámasz párnázott, a tárolórekesz bélelt - felnyitható résszel - A könyöklőt az összeszereléshez szükséges tartozékokkal és útmutatóval szállítjuk - Egyszerű beszerelés / pontos illeszkedés / márka- és típusspecifikus - Szuper minőség, emeli az autó értékét Új termék, eredeti csomagolásban A kartámasz autóba szereléséhez nincs szükség más eszközre. A beszerelés laikusok számára sem jelenthet problémát, és nem tart tovább 10 percnél. A kartámaszt a két ülés közötti tárolóba beillesztjük és a becsavarozzuk. Márkatermék a [pro. tec ]® márkacsaládból.

Az olcsó.hu [pro.tec] Márkaspecifikus kartámasz / könyöklő autóba - AUDI A3 8L - évjárat 1996-2003 közötti modellhez - műbőr - szürke árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy [pro.tec] Márkaspecifikus kartámasz / könyöklő autóba - AUDI A3 8L - évjárat 1996-2003 közötti modellhez - műbőr - szürke vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások