Garvan koromtalanító 180 gr


395 Ft

Használati javaslat.Gyújtsuk be a kályhát és tüzeljünk kb. 2 órán keresztül erős huzattal, hogy nagy lánggal égjen.Kb. 4 cm vastagságban legyen parázs a tűztérben.Ezek után dobjuk dobo Teljes leírás >

Termékleírás

Használati javaslat.Gyújtsuk be a kályhát és tüzeljünk kb. 2 órán keresztül erős huzattal, hogy nagy lánggal égjen.Kb. 4 cm vastagságban legyen parázs a tűztérben.Ezek után dobjuk dobozostul a parázsra a koromtalanítót és csukjunk be minden szellőztetőt, huzatolót.A koromtalanító 10-12 perc alatt kifejti a hatását és utána folytathatjuk a fűtést.Erősen szennyezett kormos kéményeknél a folyamatot 15 perccel később ismételjük meg a fentiek szerint.Rendszeres havonta egyszeri használatával javul az égés minősége és gátolja a további lerakódást.A szer nem helyettesíti az évente egyszeri kémény tisztítást!

Az olcsó.hu Garvan koromtalanító 180 gr árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Garvan koromtalanító 180 gr vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások