KONTEX 2 DOHÁNYZÓASZTAL, FEHÉR/SONOMA TÖLGY


41.500 Ft

KONTEX 2 DOHÁNYZÓASZTAL, FEHÉR/SONOMA TÖLGY - Modern stílusú dohányzóasztal. Lapra szerelten, csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt. Az összeszereléshez rajzos útmutatót Teljes leírás >

Termékleírás

KONTEX 2 DOHÁNYZÓASZTAL, FEHÉR/SONOMA TÖLGY - Modern stílusú dohányzóasztal. Lapra szerelten, csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt. Az összeszereléshez rajzos útmutatót biztosítunk. A raktáron levő termékeket 3-4, a rendelhetőként jelzett darabokat általában 6-12 munkanapon belül szállítjuk ki. A csomag érkezésének idejét megrendelés után egy külön visszaigazolásban pontosítjuk.mérete: 110/60/40 cm (szélesség/mélység/magasság)
anyaga: MDF / üveg
színe: fehér magasfényű / sonoma tölgy
súlya: 26,7 kg
garancia: 1 év

Az olcsó.hu KONTEX 2 DOHÁNYZÓASZTAL, FEHÉR/SONOMA TÖLGY árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KONTEX 2 DOHÁNYZÓASZTAL, FEHÉR/SONOMA TÖLGY vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások