Xiaomi Mi otthoni vezeték nélküli beltéri 360°


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Xiaomi Mi otthoni WiFi biztonsági kamera 360° 1080p A 360°–os látószög teljes otthoni védelmet jelent A kettős motorfej lehetővé teszi, hogy a kamera forogjon és 360°-os horizontális ké Teljes leírás >

Termékleírás

Xiaomi Mi otthoni WiFi biztonsági kamera 360° 1080p

A 360°–os látószög teljes otthoni védelmet jelent
A kettős motorfej lehetővé teszi, hogy a kamera forogjon és 360°-os horizontális képet adjon 96°-os vertikális befogás mellett. A kamera ütésálló kialakítása és csendes motorja biztosítja a forgatás közben is sima, csendes működést.

1080p FullHD képminőség
A Mi otthoni 360°-os biztonsági kamera tökéletes képminséggel rendelkezik. A beépített, 2 megapixeles, 1080p felbontású és széles dinamikatartománnyal ellátott érzékelővel még távolabbi hátterek esetén is tiszta és részletes a kép.

Teljes színtelítettség alacsony megvilágításnál is
A teljesen új alacsony megvilágítású színes technológia lehetővé teszi, hogy a teljes színpaletta megjelenjen még a késői órákban is, anélkül, hogy a amera átváltana infravörös módba amely csak fekete-fehér képet tud produkálni.

Új és jobb éjszakai üzemmód
Az f2.1-es apertúra több fényt gyűjthet be, miközben a 8 db. 940 nm-es infra LEDnöveli a láthatóságot. A sötétben való látás most még egyszerűbb lett.*
* A látótávolság és a látási viszonyok az aktuális használati viszonyoktól függenek!

Továbbfejlesztett videó kódolási technológia
Ez a teljesen új kódolási technológia simább streaminget biztosít és csökkenti a szükséges sávszélességet anélkül, hogy a kép részletességében kompromisszumokra kényszerülnénk. A H.265 kódolás lehetővé teszi, hogy minden pixel és a bitsűrűség megtartása mellett fele akkora tárhely-igénye legyen a rögzített videó fájloknak a H.264-es kódolással összehasonlítva.

AI mozgásérzékelés és riasztás
Az integrált, öntanuló technológián keresztül, amely az algoritmusok optimalizációjára és a hálózati szoftverre fókuszál, a kamera pontosan meghatározza, mikor riasszon és küldjön üzenetet a telefonodra.

Talkback funkció
Nem számít, merre jársz, mindig beszélhetsz a családoddal a kamera használatával.

Videó kényelmes tárolása
A kamera támogatja a NAS (Network Attaches Storage) tárolókat. Ezek a hálózati eszközök, vagy routerek tárolási lehetőséggel használhatók a fájlok elhelyezésére, vagy mentésére az SD kártyáról a NAS tárolóra.

Nézd vissza a felvett videókat a telefonodon vagy táblagépeden akár 16X sebességgel
Nézz be otthonodba bárhonnan és gyorsítsd fel a felvételt akár 2x/4x/16x sebességre. Tárolhatod a videókat MicroSD memóriakártyán vagy hálózati NAS tárolón is.

Telepítés álló vagy függőleges helyzetben
A kamera elforduló talppal rendelkezik, és könnyedén helyezhető asztalra, ablakba, mennyezetre vagy falra.
A függőleges elhelyezésben a kamera beállításait meg kell változtatni (képfordítás).

Lebegő ablak – valós idejű megfigyelés
Nyisd meg a Lebegő Ablak funkciót a Mi Home alkalmazásban, így amíg te tevékenykedsz a telefonodon, folyamatosan megfigyelés alatt tarthatod az otthoni kamerádat (tökéletes pl. baba, vagy gyermekfigyelésre). Böngéssz az interneten, olvass híreket, gyermeked tevékenységét valós időben követheted folyamatosan.

MI HOME – AZ OKOSOTTHONOD
Az Android és iOS platformon elérhető Mi Home alkalmazással a Xiaomi komponensekből álló okosotthonodba integrálhatod a Mi otthoni WiFi biztonsági kamerát.

Rögzítheted az élő adást telefonodon, menthetsz pillanatfelvételt, beszélhetsz a kamerán keresztül az otthoniakkal, vezérelheted a kamera mozgását, módosíthatod a beállításokat, megfordíthatod a kamera képét (függőleges felszerelés esetén). Az applikáció ingyenesen letölthető..

ADAPTÍV MINDEN HÁLÓZATI KÖRNYEZETBEN
Az okostelefon alkalmazásban 3 minőségi fokozat közül választhatsz, amelyek mind más fajta adatátviteli sebességet eredményeznek.


Auto mód (AUTO) – adaptívan alkalmazkodik az internet sebességéhez
Standard Definition (LOW) mód – 640x360 felbontás
High Definition mód (HD) – 1280x720 felbontás


Ha automata módban használod az alkalmazást, a kamera automatikusan az optimális minőségben fogja továbbítani a képet, amelyet a hálózati s az internet sebességéhez / kapacitásához / teljesítményéhez igazít.

TISZTA ÉS FOLYAMATOS KÉP
A Mi otthoni WiFi biztonsági kamera a mobiltelefonokéhoz hasonló antenna-technológiát tartalmaz, így könnyen és gyorsan csatlakozik a WiFi hálózatra, a rádiófrekvenciás teljesítménye kiváló, a kép tiszta és akadozás-mentes távoli megtekintés esetén, de a tényleges teljesítményt befolyásolja a hálózati környezet, ahol a kamera található. Vannak különbségek a WiFi routerek és az internetkapcsolatok sávszélességének teljesítményében.

EGYSZERŰ ÉS RUGALMAS TÁROLÁSI LEHETŐSÉGEK
A Mi otthoni WiFi biztonsági kamera ciklikusan rögzíti mozgásérzékelés után, vagy folyamatosan – amennyiben van – helyi tárolóra (min. class4 microSD kártya, max. 32GB).
A Xiaomi Mi WiFI Router-en vagy más, kompatibilis NAS szerverrel az otthoni hálózatra mentheted a videókat, naponta készíthetsz róluk mentést.

A Mi Cloud felhőszolgáltatásban rögzítve megkétszerezheted az adatok biztonságát. Védd minden videódat és tekintsd meg őket közvetlenül a felhőből, élvezd a magas biztonsági szintet és az egyszerűen használható felhasználói felületet. Minden videó titkosítva kerül a felhőbe.

Csomag tartalma:


Mi Home Security Camera 360°
USB kábel
Falra szerelő lap, csavarok
Használati útmutató
Jótállási jegy


 Tulajdonságok:


1080p FullHD 1920x1080 felbontású otthoni, éjjellátó WiFi kamera
360°-ban forgatható
8 db. beépített IR LED - éjjellátó funkció, mozgásérzékelés
Mi Home alkalmazás - távoli felügyelet, elérés mobilon és PC-n, kétutas audio kommunikáció
MicroSD memóriakártya bővítés: videó rögzítés, tárolás és visszajátszás távolróltávolról
Infravörös éjszakai mód, kétirányú audió
Csendes motorok, mozgásérzékelés
Plafonra is telepíthető – fordított felszerelés
H.265 kódolás

Az olcsó.hu Xiaomi Mi otthoni vezeték nélküli beltéri 360° 1080p Full HD fehér IP kamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Xiaomi Mi otthoni vezeték nélküli beltéri 360° 1080p Full HD fehér IP kamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.