M-Tech MT-DVR-069HD DVR autós kamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

infravörös felvevő TV kimenet Mozgásérzékelős videó felvételi mód 3 megapixeles kamera 120 fokos látószögű objektív 270 fokban forgatható kijelző 2,4" TFT kijelző 64GB SD kártyát is Teljes leírás >

Termékleírás

infravörös felvevő
TV kimenet
Mozgásérzékelős videó felvételi mód
3 megapixeles kamera
120 fokos látószögű objektív
270 fokban forgatható kijelző
2,4" TFT kijelző
64GB SD kártyát is kezel
videó 1280x720 HD HDMI

6 INFRA LED, Mozgás érzékelés, 120 fokos nagy látószög !

A készülék alkalmas arra, hogy menet közben akár mozgást érzékelve akár folyamatosan, felvegye, rögzítse a kamera által látott folyamatokat....Ez lehet akár biztonsági okokból is, például ha ön hibánkon kívül valaki balesetet okoz nekünk, mert hirtelen bevág elénk a sávba, akkor tudjuk bizonyítani, hogy Ő volt a hibás és nem mi.

Természetesen számos más helyzetben is alkalmas lehet, például nyaralásunk alatt ha meg szeretnék örökíteni az útvonalat, hogy merre jártunk!

A kamera akár éjszaka is tud felvételt készíteni a 6 darab infra LED-nek köszönhetően, fekete-fehérben, de természetesen csak addig amíg az infra LED-ek "ellátnak".

A kamera egy 2.4" TFT kijelzővel is rendelkezik, ami kihajtható és akár 270 fokban el is fordítható, így akár menet-közben is nyomon lehet követni a felvett dolgokat. A hangot is rögzíti a kamera, de ez a funkció ki is kapcsolható.

Felvételek mellett lehetőség van képek/pillanat képek készítésére is, egy gombnyomással!

Gyártó
M-tech
Memóriakártya típusa
SD
Kijelző méret
2.4 "
Típus (rögzítés)
Memóriakártya
Képstabilizátor
Nincs
FullHD
nem

Az olcsó.hu M-Tech MT-DVR-069HD DVR autós kamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy M-Tech MT-DVR-069HD DVR autós kamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.