Nortene Balkonláda

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Nortene Growing KIT mini üvegház szett palántáknak, barna

Nortene GROWING KIT, mini üvegház szett, biológiailag lebomló tálcával

A szett 28db 5x5cm-es tőzegcserepet tartalmaz, melyek gyorsabb csírázást eredményeznek. Miután az edényfalon megjelennek a gyökerek, a növényt a cseréppel együtt ki is lehet ültetni a kertbe anélkül, hogy bolygatnánk a növényt.

Előnyei közé tartozik, hogy a magok gyors növekedéséhez használatos ültető edények természetes, biológiailag lebomló anyagból nyújtanak kiváló közeget a magoncok fejlődéséhez.

Az edények
Nortene GROWING KIT, mini üvegház szett, biológiailag lebomló tálcával A szett 28db 5x5cm-es tőzegcserepet tartalmaz, melyek gyorsabb csírázást eredményeznek. Miután az edényfalon megjelennek a » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Nortene Growing KIT Heat fűthető mini üvegház palántáknak, zöld (12 Watt)

Nortene HEATING GROW fűthető mini üvegház palántáknak, zöld színben (12 Watt)

Mini üvegház, amely elősegíti a palánták gyors kihajtását, azáltal, hogy optimális hőmérsékletet biztosít a dugványok számára.

A mini üvegház 230V-os hálózatról működik, teljsítménye 12 Watt!

Két tálcával, filccel és 1,5 méter hosszú kábellel.
Nortene HEATING GROW fűthető mini üvegház palántáknak, zöld színben (12 Watt) Mini üvegház, amely elősegíti a palánták gyors kihajtását, azáltal, hogy optimális hőmérsékletet biztosít a dugványok » Termék lap
 

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Balkonláda árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Balkonláda vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.