Nortene Growing KIT mini üvegház szett


3.102 Ft

Nortene GROWING KIT, mini üvegház szett, biológiailag lebomló tálcával A szett 28db 5x5cm-es tőzegcserepet tartalmaz, melyek gyorsabb csírázást eredményeznek. Miután az edényfalon megjel Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Nortene GROWING KIT, mini üvegház szett, biológiailag lebomló tálcával

A szett 28db 5x5cm-es tőzegcserepet tartalmaz, melyek gyorsabb csírázást eredményeznek. Miután az edényfalon megjelennek a gyökerek, a növényt a cseréppel együtt ki is lehet ültetni a kertbe anélkül, hogy bolygatnánk a növényt.

Előnyei közé tartozik, hogy a magok gyors növekedéséhez használatos ültető edények természetes, biológiailag lebomló anyagból nyújtanak kiváló közeget a magoncok fejlődéséhez.

Az edények térfogata összesen: 7782 cm3

Gyártó
Nortene

Az olcsó.hu Nortene Growing KIT mini üvegház szett palántáknak, barna árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nortene Growing KIT mini üvegház szett palántáknak, barna vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások