Balkonláda tartó-balkonvas


299 Ft

Balkonládák korláton való elhelyezésére szolgál. Az ár 1db balkonvasra értendő! Termékeinket egyedi módon, porfestett minőségben árusítjuk. A balkonvas, max:12 cm széles (hagyományos, Teljes leírás >

Termékleírás

Balkonládák korláton való elhelyezésére szolgál. Az ár 1db balkonvasra értendő! Termékeinket egyedi módon, porfestett minőségben árusítjuk. A balkonvas, max:12 cm széles (hagyományos, áruházunkban kapható)tálca nélküli balkonládákhoz való. Figyelem:4cm-es korlátszélesség felett, az állítható balkonvas a megfelelő! Az ár 1db balkonvasra értendő!

Az olcsó.hu Balkonláda tartó-balkonvas árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Balkonláda tartó-balkonvas vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások

Barbara
anonim user
Érdeklődni szeretnék, hogy a balkonláda tartó mekkora korlátra jó?
Üdv
BalkonMarket

BalkonMarket válasza:

Kedves Barbara!

Két típusú vas kapható üzletünkben.
Állítható:4-6 cm széles korlátra
Nem állítható:4 cm széles korlátra

Köszönjük érdeklődését.