Balkonláda

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Nortene Growing KIT Heat fűthető mini üvegház palántáknak, zöld (12 Watt)

Nortene HEATING GROW fűthető mini üvegház palántáknak, zöld színben (12 Watt)

Mini üvegház, amely elősegíti a palánták gyors kihajtását, azáltal, hogy optimális hőmérsékletet biztosít a dugványok számára.

A mini üvegház 230V-os hálózatról működik, teljsítménye 12 Watt!

Két tálcával, filccel és 1,5 méter hosszú kábellel.
Nortene HEATING GROW fűthető mini üvegház palántáknak, zöld színben (12 Watt) Mini üvegház, amely elősegíti a palánták gyors kihajtását, azáltal, hogy optimális hőmérsékletet biztosít a dugványok » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Nortene Growing KIT mini üvegház szett palántáknak, barna

Nortene GROWING KIT, mini üvegház szett, biológiailag lebomló tálcával

A szett 28db 5x5cm-es tőzegcserepet tartalmaz, melyek gyorsabb csírázást eredményeznek. Miután az edényfalon megjelennek a gyökerek, a növényt a cseréppel együtt ki is lehet ültetni a kertbe anélkül, hogy bolygatnánk a növényt.

Előnyei közé tartozik, hogy a magok gyors növekedéséhez használatos ültető edények természetes, biológiailag lebomló anyagból nyújtanak kiváló közeget a magoncok fejlődéséhez.

Az edények
Nortene GROWING KIT, mini üvegház szett, biológiailag lebomló tálcával A szett 28db 5x5cm-es tőzegcserepet tartalmaz, melyek gyorsabb csírázást eredményeznek. Miután az edényfalon megjelennek a » Termék lap
 

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Balkonláda árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Balkonláda vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.