Phottix Mitros TTL vaku (Canon)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az új szabvány TTL vakukhoz. Több mint 3 éves fejlesztés után itt vannak a Phottix TTL vakuk Canonhoz, Nikonhoz, és Sonyhoz. A Mitros mindent megtesz, amit elvár egy csúcsminőségű TTL vakut Teljes leírás >

Termékleírás

Az új szabvány TTL vakukhoz.
Több mint 3 éves fejlesztés után itt vannak a Phottix TTL vakuk Canonhoz, Nikonhoz, és Sonyhoz.

A Mitros mindent megtesz, amit elvár egy csúcsminőségű TTL vakutól. Olyan funkciókkal rendelkezik, mint a beépített infravörös kioldás master és slave móddal, AF segédfény, automatikus/manuális zoomoló vakufej, mindenek gyors újratöltési idővel. A Phottix Mitros TTL vakuk rendelkeznek USB porttal a firmware frissítésekhez, és 3,5 mm-es porttal a szinkronizációhoz.

Gyártó
Phottix
Kompatibilitás
Canon

Az olcsó.hu Phottix Mitros TTL vaku (Canon) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Phottix Mitros TTL vaku (Canon) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.