Olympus FL-50R vaku


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A fotótéma tökéletes megvilágításához nem kell többé kábelekkel bajlódni. Az új Olympus távvezérelhetõ (RC), vezeték nélküli FL-50R és FL-36R vakukkal a kábelek nélküli vakuzás p Teljes leírás >

Termékleírás

A fotótéma tökéletes megvilágításához nem kell többé kábelekkel bajlódni. Az új Olympus távvezérelhetõ (RC), vezeték nélküli FL-50R és FL-36R vakukkal a kábelek nélküli vakuzás praktikus valóság. Mindkettõ ideálisan használható az Olympus E-3 professzionális digitális tükörreflexes fényképezõgéppel, ami lehetõvé teszi akár három különbözõ vakucsoport vezérlését, közvetlenül a fényképezõgéprõl - külön parancsegység nélkül. A fotósok rendkívüli sokoldalúságot élvezhetnek, és nincsenek akadályoztatva a kábelek által.

Gyártó
Olympus
Kompatibilitás
Olympus
Kulcsszám
50

Az olcsó.hu Olympus FL-50R vaku árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Olympus FL-50R vaku vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.