Nissin Nikon Speedlite Di 622 Mark II vaku


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Elődjével ellentétben, a Di622 Mark II képes vezetéknélküli üzemmódban működni. Az alábbi Nikon DSLR fényképezőgépek támogatják a vezetéknélküli vakumódokat: Nikon D80, D200, D70, Teljes leírás >

Termékleírás

Elődjével ellentétben, a Di622 Mark II képes vezetéknélküli üzemmódban működni. Az alábbi Nikon DSLR fényképezőgépek támogatják a vezetéknélküli vakumódokat: Nikon D80, D200, D70, D70s, F6, D2X, D2H, és D2Hs. Ezekkel a fényképezőgépekkel egyszerűen irányíthatja a vakut vezetéknélküli módban. Három módot kínál a Di622 Mark II:

SD, Slave Digital (6 szinttel)
SF, Slave Film (6 szinttel)
Vezetéknélküli TTL távirányított mód (a fővaku fényére is elvillan)

Gyártó
Nissin
Kompatibilitás
Nikon
Kulcsszám
62

Az olcsó.hu Nissin Nikon Speedlite Di 622 Mark II vaku árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nissin Nikon Speedlite Di 622 Mark II vaku vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.