Nissin Canon Speedlite Di 622 Mark II vaku


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

44-es kulcsszám - ISO100 @ 105mm 62-es kulcsszám - ISO200 @ 105mm Vezetéknélküli mód Elődjével ellentétben, a Di622 Mark II képes vezetéknélküli üzemmódban működni. Amennyiben Teljes leírás >

Termékleírás

44-es kulcsszám - ISO100 @ 105mm
62-es kulcsszám - ISO200 @ 105mm


Vezetéknélküli mód
Elődjével ellentétben, a Di622 Mark II képes vezetéknélküli üzemmódban működni. Amennyiben Canon EOS 60D vagy Canon EOS 7D DSLR fényképezőgéppel rendelkezik, egyszerűen irányíthatja a vakut vezetéknélküli módban. Három módot kínál a Di622 Mark II:

SD, Slave Digital (6 szinttel)
SF, Slave Film (6 szinttel)
Vezetéknélküli TTL távirányított mód (a fővaku fényére is elvillan)


X-CONTACT és a külsőleg szinkronizált mód
A Di622 Mark II használható vakupapuccsal nem rendelkező fényképezőgépekkel is. Ezek jellemzően nem DSLR fényképezőgépek, habár akadnak típusok, amelyek támogatják a vaku szinkronizációt az X-terminálon keresztül. Ezekkel a fényképezőgépekkel a Di622 Mark II képes megoldani a szinkronizációt az X-terminál segítségével.

Gyártó
Nissin
Kompatibilitás
Canon
Kulcsszám
62

Az olcsó.hu Nissin Canon Speedlite Di 622 Mark II vaku árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nissin Canon Speedlite Di 622 Mark II vaku vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.