Nikon SB-910 vaku


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Professzionális i-TTL vaku, amely kompatibilis a Nikon FX- és DX-formátumú SLR fényképezőgépeivel, valamint része a Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszernek. Az SB-910 gyors, sokoldalú és Teljes leírás >

Termékleírás

Professzionális i-TTL vaku, amely kompatibilis a Nikon FX- és DX-formátumú SLR fényképezőgépeivel, valamint része a Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszernek.

Az SB-910 gyors, sokoldalú és nagy teljesítményű; a fényképezőgépre szerelve és vezeték nélküli vakuzás esetén is kiváló fényképezési lehetőséget kínál. Háromféle fényeloszlási minta áll rendelkezésre a vaku képfedésének teljes körű vezérléséhez, az automatikus zoom pedig a 17–200 mm-es tartományt fogja át.

Professzionális i-TTL (intelligens TTL) vaku: kompatibilis az FX- és DX-formátumú SLR fényképezőgépekkel. A vaku része a Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszernek, így a vakus megvilágítás teljes körű vezérlését lehetővé teszi.

Középre súlyozott, egyenletes és általános fényeloszlási minta: a középre súlyozott mód a kép közepére összpontosítja a megvilágítást, ami telefotó objektív használatakor hasznos. Az egyenletes mód a kép teljes területén teríti a fényt, ezért például csoportképek készítésekor érdemes használni. Az általános mód a teljesítmény és a fényeloszlás megszokott kombinációját kínálja.

17–200 mm-es automatikus zoomtartomány: a beépített diffúzor vagy Nikon diffúzor használatakor a zoomtartomány alsó vége 14 mm-re bővül.

Értelemszerű működés: nagy LCD-képernyője, jól átlátható menürendszere és kényelmesen elérhető vezérlőszervei vannak, megvilágított gombjai révén gyenge fényben is kényelmesebben működtethető.

Az érzékelőformátum automatikus észlelése: automatikusan felismeri az FX- és DX-formátumú fényképezőgépeket.

Gyors újratöltés: mindössze 2,3 másodperc LR6 NiMH elemek használata esetén.

AF-segédfény: kompatibilis a Multi-CAM 3500 FX/DX AF-érzékelőmodullal.

Indirekt vakuzás: a vakufej vízszintesen balra és jobbra 180°-os szögben elforgatható, felfelé 90°-os, lefelé 7°-os szögben megdönthető.

Hőkapcsoló: figyelmeztet a készülék túlhevülésére intenzív vakuzás közben.

Kemény típusú izzólámpa és fénycső színes szűrők mellékelve.

Automatikus szűrő érzékelés: a vaku automatikusan, az épp használt színszűrőnek megfelelően módosítja a csatlakoztatott fényképezőgép színhőmérséklet-beállítását.

A firmware a csatlakoztatott fényképezőgépbe helyezett adattárolón keresztül frissíthető.

Gyártó
Nikon
Kompatibilitás
Nikon
Kulcsszám
48

Az olcsó.hu Nikon SB-910 vaku árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon SB-910 vaku vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.