Nikon SB-400 vaku


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Nikon SB-400 vaku digitális tükörreflexes fényképezőgépéhez kiegészítő fényforrást nyújt beltéri fotók vagy erős napsütésnél készített portréfelvételek esetén.30 kulcsszám ( Teljes leírás >

Termékleírás

A Nikon SB-400 vaku digitális tükörreflexes fényképezőgépéhez kiegészítő fényforrást nyújt beltéri fotók vagy erős napsütésnél készített portréfelvételek esetén.30 kulcsszám ( 200 ISO), i-TTL mértékrendszerrel kompatibilis.Az SB-400 egyenletes megvilágítást ad, minőségi felvételekhez.A billenthető fejével orientálható a fény iránya.A kompakt és könnyű SB-400 2 db AA elemmel működik (külön megvásárolható).

Gyártó
Nikon
Kompatibilitás
Nikon
Kulcsszám
30

Az olcsó.hu Nikon SB-400 vaku árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon SB-400 vaku vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.