Meike Nikon MK 910 vaku


59.900 Ft

Professzionális i-TTL vaku, mely tudásában és minőségében is felveszi a versenyt a Nikon jelenlegi csúcsvakujával (SB-910). Továbbá kompatibilis a Nikon Kreatív Megvilágítási rendszeréve Teljes leírás >

Boltok és árak

Meike Nikon MK 910 vaku  

Szállítási ár és információk:
Termékeinket postai csomagként szállítjuk. Szállítási költség: díjmentes az egész ország területére.


Termékleírás

Professzionális i-TTL vaku, mely tudásában és minőségében is felveszi a versenyt a Nikon jelenlegi csúcsvakujával (SB-910). Továbbá kompatibilis a Nikon Kreatív Megvilágítási rendszerével, azaz képes más vakukat vezeték nélkül vezérelni, ill. ö maga is lehet vezérelt vaku. Rendkívül erős, 60-as kucsszámával (ISO 100) nagy terek megvilágítását is könnyedén végzi. Számos egyéb kreatív funkcióval is rendelkezik (pl. gyorsszinkron (HSS 1/8000sec), stroboszkópos villanás, stb.). Félprofi, professzinális célra is bátran használható.

Valamennyi Nikon tükörreflexes fényképezővel tökéletesen működik. Ajánlott azok részére, akik a Nikon jelenlegi legjobb vakujának tudását szeretné megkapni, jóval kedvezőbb áron.

Gyártó: Meike
Csatlakozás: Nikon
Kulcsszám: 60 (105mm, ISO 100)
Zoom tartomány: 24-105mm (beépített diffúzorral: 14mm)
TTL üzemmód: i-TTL II/i-TTL/TTL
Dönthető: igen
Forgatható: igen
Fénymérés: I-TTL
Távolságmérés: van
Újratöltési idő: Normál vaku: kb. 0,1-5 mp. / Gyors vaku: kb. 0,1-2,5 mp.
Áramforrás: 4db AA elem vagy 4db AA Ni-Mh akku
Méret: 200 x 78 x 58 mm
Súly: 405g akkumulátorok nélkül

Bemutató/összehasonlító videó (Nikon SB910 vs. Meike MK910):

https://www.youtube.com/watch?v=5DAHqJptftA

Gyártó
Meike
Kompatibilitás
Nikon
Kulcsszám
60

Az olcsó.hu Meike Nikon MK 910 vaku árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Meike Nikon MK 910 vaku vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások