Meike Canon MK431 vaku


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Gyártó: Meike Csatlakozás: Canon Kulcsszám: 36 (105mm, ISO 100) Zoom tartomány: 18-180 mm (beépített diffúzorral:14mm) TTL üzemmód: E-TTL Dönthető: igen Forgathat Teljes leírás >

Termékleírás

Gyártó: Meike
Csatlakozás: Canon
Kulcsszám: 36 (105mm, ISO 100)
Zoom tartomány: 18-180 mm (beépített diffúzorral:14mm)
TTL üzemmód: E-TTL
Dönthető: igen
Forgatható: igen
Fénymérés: E-TTL
Távolságmérés: van
Újratöltési idő: kb 3.5 mp
Áramforrás: 4db AA elem vagy 4db AA Ni-Mh akku
Méret: 165 x 74.6 x 59.2 mm
Súly: 275g


A Meike MK 431-es vakut a haladó fotósoknak ajánljuk, akik szeretnének átlépni egy szabott határt, melyet a beépített vakuk nyújtanak. Tökéletes választás lehet rendezvény és portré fotózáshoz. A beépített diffúzor használatával belső terekben is tökéletes fényt tudunk előállítani. A vakufej forgatható és dönthető is egyszerre, így akár közeli fehér falfelületről deríthetjük meg fotózni kívánt alanyunkat. A Meike MK 431-es tartozékai között találunk egy vakutalpat, amivel könnyedén kitelepíthetjük vakunkat. Az intelligens vakukioldó mód használatával, távolról tudjuk elsütni készülékünket. Ezzel a móddal, csak a fantáziánk szabhat határt a témánk megvilágításánál.

Gyártó
Meike
Kompatibilitás
Canon
Kulcsszám
36

Az olcsó.hu Meike Canon MK431 vaku árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Meike Canon MK431 vaku vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.