Godox Witstro AR400 makró körvaku


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Godox Witstro AR400 makró körvaku led fénnyel A Godox legerősebb körvakuja, ami 400Ws teljesítménnyel bír, és 36-os kulcsszámmal rendelkezik. Az adatok tudatában joggal nevezhetjük egy sz Teljes leírás >

Termékleírás

Godox Witstro AR400 makró körvaku led fénnyel

A Godox legerősebb körvakuja, ami 400Ws teljesítménnyel bír, és 36-os kulcsszámmal rendelkezik.
Az adatok tudatában joggal nevezhetjük egy szörnyetegnek és akkor még nem beszéltünk az 1/8000s zársebességgel való fotózásról.
A 11.1 V 4500 MaH akkumulátorral, 450-szer villanthatjuk el vakunkat a legnagyobb teljesítményen, ez az adat kiemelkedő más gyártók makró körvakuival szemben.
Nézzük miért is jó neked egy ilyen körvaku és persze azt is megvizsgáljuk, hogy mivel tud többet, mint a piacon kapható kisebb társai.
Kezdjük a körvakuk leglényegesebb tulajdonságával, hogy bármilyen tárgyat árnyékmentesen bevilágíthatunk velük, persze a józan gondolkodásnál maradva.
Itt halkan jegyezném meg, amennyiben Boeing utasszállítót szeretnél bevilágítani, természetesen tudunk segíteni, keress bátran elérhetőségeinken.
Visszatérve a témához, árnyékmentesen világíthatunk kisebb tárgyakat, portrékat (arc) vagy esetleg használhatjuk különböző orvosi dokumentáláshoz.
A villanófény mellett egy nagy teljesítményű állandó fényű led sort is pakoltak a Godox-os fiúk a vakuba, ezért használhatjuk videózáshoz is.
Ez a led fényforrás stabil és nem villog a felvétel alatt. A fényerőt 3 állásban állíthatjuk, így a kívánt eredményt érhetjük el.
A Godox AR400 súlyából adódóan könnyű és hordozható, akár a szabadban is megfelelően használható.
Amennyiben állványra szeretnénk rögzíteni, akkor sem kell pánikba esnünk, mert a vaku alján megtalálható az általános 1/4" csavarmenet.

A Godox AR400 vakut 22 lépésben állíthatjuk (1/1 – 1/128). Támogatja a Slave 1 és Slave 2 vaku kioldási üzemmódot és ezek mellett megtalálható a stroboszkóp mód is.
A visszatöltési idő 0.05-2.8 másodperc, így akár a nagyobb stúdióvakukkal felveszi a versenyt.

Vezeték nélküli kioldáshoz használhatjuk a Godox FT-16 kioldót, mellyel a távolból beállíthatjuk a villanás erőségét, változtathatunk a kioldási módon, hang ki/be kapcsolása és a modell/videós fényerőn is állíthatunk.
Amikor kedvünk úgy tartja egyszerű szinkronkábellel is összeköthetjük a Godox AR400 vakut szeretett fényképezőgépünkkel, ekkor viszont nem tudjuk a távolból vezérelni és a vezeték miatt felmerül a beleakadás veszélye, így a vakuállványt eldönthetjük és akár kárt is okozhatunk felszerelésünkben.

A kényelmes dobozban megtalálható kiegészítőkkel egyszerűen és stabilan felfogathatunk a vaku hátulsó részére egy stúdióernyő befogadó fémpántot.
A fehér kör alakú diffúzorral lágyíthatjuk a vaku fényét. A tartókonzoloknak köszönhetően biztonságosan rögzíthetjük fényképezőgépünk alsó csavarmenetébe a Godox AR400-at, így az objektívünket körbe fogja ölelni a vaku és rendkívül szép makró képeket fogunk készíteni.

Ezek után nehéz azt mondani, hogy nem egy izgalmas makró vakut mutatunk be neked. Raktárról azonnal megvásárolható, akár már a mai nap folyamán is.

A doboz tartalma: Godox Witstro AR400 körvaku, 4500MaH 11.1V akkumulátor, Kör fehér diffúzor, Tartó konzol fényképezőgéphez, Kereszttartó konzol stúdióernyő foglalattal, Hálózati töltő.

Gyártó
Godox
Kulcsszám
36

Az olcsó.hu Godox Witstro AR400 makró körvaku árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Godox Witstro AR400 makró körvaku vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.