Godox Ving V850 rendszervaku szett


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Godox Ving 850 rendszervaku DSLR, Bridge és MILC fényképezőgépekhez A Godox Ving 850 rendszervaku teljes mértékben támogatja az összes digitális tükörreflexes fényképezőgép rendszerét. Teljes leírás >

Termékleírás

Godox Ving 850 rendszervaku DSLR, Bridge és MILC fényképezőgépekhez

A Godox Ving 850 rendszervaku teljes mértékben támogatja az összes digitális tükörreflexes fényképezőgép rendszerét. Használatával igazán lenyűgöző fotókat készíthetünk esküvőkön, rendezvények vagy stúdióban. Vakunkat használhatjuk mester vakuként, így a többi kihelyezett fényforrást is elsüthetjük velük. Úgyszintén megtalálható benne a Slave funkció is, amellyel a kihelyezett Godox Ving 850 vakunkat tudjuk akár a beépített fényképezőgép vakunkkal elsütni.

A Godox V850 vaku nem 4 darab elemmel működik, hanem egy 2000 mAh 11.1V akkumulátorral, amely sokkal tovább bírja, mint általános tölthető akkumulátorok. Megközelítőleg olyan mintha 12 tölthető akkumulátorunk lenne egybe olvasztva. A legerősebb 1/1 villantás után 1,5 másodperc a visszatöltési idő, és egy teljesen feltöltött akkumulátorral akár 650 villantást is elvégezhetünk. Az akkumulátor töltöttségéről valós visszajelzést kapunk a megvilágítható LCD kijelzőn.

Nagyszerű teljesítmény jellemzi a Godox V850 vakukat:

58-as kulcsszám

Üzemmódok: M, S1, S2, Multi /stroboszkóp/

Slave kioldási módok: S1 / S2

S1 az első villanásra kiold a vaku, S2 az első mérő villanásra nem de a második villanásra elvillan

Teljesítmény: 1/1 – 1/128 1/3 F lépésekben

A zoomot manuálisan is beállíthatjuk 24-105mm gyújtótávolságig. A vaku elülső részén megtalálható diffúzorral 14mm gyújtótávolságra bővíthetjük.

A vakut bármilyen vakukioldóval használhatjuk, de a Godox FT-16S kioldóval lesz a legprecízebb a távvezérlés, mert dedikált csatlakozókkal csatlakozhatunk a vakunkhoz. Akár 2,5 mm-es jack szinkronkábellel is csatlakozhatunk a Godox Ving 850 vakunkhoz.

Stabil színhőmérséklettel rendelkeznek, amely mindig 5600 ± 200K között változhat.

A doboz tartalma: 1x Godox V850 rendszervaku, 1x VB-18 2000mAh 11.1V Li-ion akkumulátor, 1x tok, 1x Akkumulátortöltő led visszajelzéssel, 1x hálózati kábel, 1x vaku kihelyező talp.

Gyártó
Godox
Kulcsszám
58

Az olcsó.hu Godox Ving V850 rendszervaku szett árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Godox Ving V850 rendszervaku szett vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.