Godox V860 kit E-TTL HSS rendszervaku (Canon)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Godox Ving 860 rendszervaku teljes mértékben támogatja az összes Canon digitális tükörreflexes fényképezőgép TTL és E-TTLII rendszerét. Használatával igazán lenyűgöző fotókat kész Teljes leírás >

Termékleírás

A Godox Ving 860 rendszervaku teljes mértékben támogatja az összes Canon digitális tükörreflexes fényképezőgép TTL és E-TTLII rendszerét. Használatával igazán lenyűgöző fotókat készíthetünk esküvőkön, rendezvények vagy stúdióban. A HSS (nagy sebességű szinkron 1/8000s zársebesség) rendszernek köszönhető, hogy egy nagy pillanatról sem fogunk lemaradni a rendszervakunk miatt. Vakunkat használhatjuk mester vakuként, amely kommunikál a Canon 600 EX-RT illetve a Canon 580EXII vakukkal is. Úgyszintén megtalálható benne a Slave funkció is, amellyel a kihelyezett vakunkat tudjuk akár a beépített fényképezőgép vakunkkal elsütni.

A Godox V860 vaku nem 4 darab elemmel működik, hanem egy 2000 mAh 11.1V akkumulátorral, amely sokkal tovább bírja, mint 12 darab általános tölthető akkumulátor. A legerősebb 1/1 villantás után 1,5 másodperc a visszatöltési idő, és egy teljesen feltöltött akkumulátorral akár 650 villantást is elvégezhetünk. Az akkumulátor töltöttségéről valós visszajelzést kapunk a megvilágítható LCD kijelzőn.

Nagyszerű teljesítmény jellemzi a Godox V860 vakukat.

58-as kulcsszám

Üzemmódok: E-TTL, M, Multi /stroboszkóp/

Slave kioldási módok: S1 / S2

S1 az első villanásra kiold a vaku, S2 az első mérő villanásra nem de a második villanásra elvillan

Teljesítmény: 1/1 – 1/128 1/3 F lépésekben

A zoomot automatikusan és manuálisan is beállíthatjuk 24-105mm gyújtótávolságig. A vaku elülső részén megtalálható diffúzorral 14mm gyújtótávolságra bővíthetjük.

A vakut bármilyen vakukioldóval használhatjuk, de a Godox FT-16S kioldóval tudunk bármilyen beállítást állítani távolról a kameránkra felhelyezett kioldóval. Csatlakoztathatunk akár 2,5 mm-es jack szinkronkábelt.

Stabil színhőmérséklettel rendelkeznek, amely mindig 5600 ± 200K között változhat.

A doboz tartalma: 1x Godox V860 rendszervaku, 1x VB-18 2000mAh 11.1V Li-ion akkumulátor, 1x tok, 1x Akkumulátortöltő led visszajelzéssel, 1x hálózati kábel, 1x vaku kihelyező talp.

Gyártó
Godox
Kompatibilitás
Canon
Kulcsszám
58

Az olcsó.hu Godox V860 kit E-TTL HSS rendszervaku (Canon) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Godox V860 kit E-TTL HSS rendszervaku (Canon) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.