Vaku

Találatok száma: 9 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Meike Nikon MK 910 vaku

Professzionális i-TTL vaku, mely tudásában és minőségében is felveszi a versenyt a Nikon jelenlegi csúcsvakujával (SB-910). Továbbá kompatibilis a Nikon Kreatív Megvilágítási rendszerével, azaz képes más vakukat vezeték nélkül vezérelni, ill. ö maga is lehet vezérelt vaku. Rendkívül erős, 60-as kucsszámával (ISO 100) nagy terek megvilágítását is könnyedén végzi. Számos egyéb kreatív funkcióval is rendelkezik (pl. gyorsszinkron (HSS 1/8000sec), stroboszkópos villanás, stb.). Félprofi,
  • Gyártó : Meike
  • Kompatibilitás : Nikon
  • Kulcsszám : 60
 
termék kép nagyítás

Canon Speedlite 600EX II-RT vaku


Speedlite 600EX II-RT
A 600EX II-RT Speedlite vakuval a legmostohább körülmények között is nagy képfrekvenciájú felvételek készíthetők. A fényképezőgéptől külön és a vakupapucsba állítva is használható, sokoldalú vakuval teljesen a kezedben tarthatod a fény kezelését.

Előnyök

Még gyorsabb felvételkészítés
Megbízható teljesítmény a fényképezőgépen és azon kívül
Kreatív fényképezőgéptől távoli világítás bármilyen irányból a rádiós vezeték nélküli vezérlés révén
Nagy teljesítmény 60-as
  • Gyártó : Canon
  • Kompatibilitás : Canon
  • Kulcsszám : 60
 

Találatok száma: 9 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Vaku árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Vaku vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.