Sony NWWS625 16GB Bluetooth víz- és porálló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Vigye magával zenéit, bármit is sportol. A szabadba tervezett NW-WS620 sport-Walkman a legzordabb körülményeknek is ellenáll. Az egyszerű Bluetooth®-csatlakozásnak és az egyérintéses NFC™ Teljes leírás >

Termékleírás

Vigye magával zenéit, bármit is sportol. A szabadba tervezett NW-WS620 sport-Walkman a legzordabb körülményeknek is ellenáll. Az egyszerű Bluetooth®-csatlakozásnak és az egyérintéses NFC™-párosításnak köszönhetően nem okoz fennakadást az edzésben.

Gyártó
Sony
Típus
MP3 lejátszó Walkman
Beépített Memória
16 GB
Kijelző
Nincs
Bővíthető memória
nem
Rádió
Nincs

Az olcsó.hu Sony NWWS625 16GB Bluetooth víz- és porálló Walkman® árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sony NWWS625 16GB Bluetooth víz- és porálló Walkman® vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.