Sencor SFP 1360 csíptethető MP3 lejátszó, 4GB


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Clip MP3 lejátszó. Zene formátum - MP3 és WMA. Memória 4GB. USB 2.0 csatlakozás. Vezérlés: előre és hátra léptetés, hangerő. MP3 játékidő: több, mint 6 óra. Beépített akkumulátor. Teljes leírás >

Termékleírás

Clip MP3 lejátszó. Zene formátum - MP3 és WMA. Memória 4GB. USB 2.0 csatlakozás. Vezérlés: előre és hátra léptetés, hangerő. MP3 játékidő: több, mint 6 óra. Beépített akkumulátor. Tartozékok: fülhallgató, USB kábel. Méret: 45,5×35×18mm, 15g.

Gyártó
Sencor
Típus
MP3 lejátszó
Beépített Memória
4 GB
Kijelző
Nincs
Bővíthető memória
nem
Rádió
Nincs
Súly
15 g

Az olcsó.hu Sencor SFP 1360 csíptethető MP3 lejátszó, 4GB árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sencor SFP 1360 csíptethető MP3 lejátszó, 4GB vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.