Sandisk CLip Sport Player mp3 4GB, SDMX28-016G,


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A SZABADSÁG, HOGY ÚGY EDDZEN, AHOGY AKAR.

Az Ön legjobb edzéséért - esőben vagy napsütésben
Az elérhető árú, könnyű SanDisk Clip Sport Pl Teljes leírás >

Termékleírás

A SZABADSÁG, HOGY ÚGY EDDZEN, AHOGY AKAR.

Az Ön legjobb edzéséért - esőben vagy napsütésben
Az elérhető árú, könnyű SanDisk Clip Sport Plus MP3 lejátszó megadja a szabadságot és rugalmasságot, hogy úgy eddzen, ahogy akar. Tartós, vízálló kialakításával készen áll egy sáros montain bike útra, vagy egy terepfutásra esőben. Rendelkezik továbbá FM-rádióval, valamint Bluetooth technológiával is, így párosítható Bluetooth-headsetekkel vagy hangszórókkal. Elég kicsi, hogy ruhájára vagy felszerelésére csatolja, így nem kell aggódnia az eszköze miatt, és az edzésére fókuszálhat.

Vízálló és tartós
A tartós és vízálló the SanDisk Clip Sport Plus MP3 lejátszó készen áll a kemény edzési körülményekre — esőben vagy napsütésben

Bluetooth vezeték nélküli technológiájú zenehallgatás
Párosítsa a SanDisk Clip Sport Plus MP3 lejátszót kedvenc Bluetooth vezeték nélküli headsetjével a több szabadságért edzés alatt

Könnyű felcsatolható kialakítás
Felcsatolhatja ruhájára vagy felszerelésére, és a helyén marad az aggodalommentes edzésért

Beépített FM rádió
Hangoljon kedvenc FM állomásaira vagy csatlakoztassa egy szórakoztató eszközhöz az edzőteremben

Akár 20 óra játékidő
Elegendő energiával az akár 20 órányi játékidőhöz egyetlen feltöltéssel (vezetékes headsettel) a SanDisk Clip Sport Plus lejátszó rendelkezik azzal a kitartással, amivel önnel tart több edzésen is, mielőtt újra kellene tölteni.

Gyártó
Sandisk
Típus
MP3 lejátszó
Beépített Memória
4 GB
Kijelző
Van
Kijelző méret
1.44 "
Bővíthető memória
igen
Memóriakártya típusa
microSD
Rádió
Van

Az olcsó.hu Sandisk CLip Sport Player mp3 4GB, SDMX28-016G, microSDHC, Radio FM, color display árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sandisk CLip Sport Player mp3 4GB, SDMX28-016G, microSDHC, Radio FM, color display vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.