Roadstar MPS-020 mp3 lejátszó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Roadstar MPS-020 Ez az MP3 lejátszó olyan kicsi és könnyű, hogy felejti miről szól a zene. A méretét és sűlyát tekintve, ideális túrázásra, futásra, kerékpározáshoz stb. Könnyen leh Teljes leírás >

Termékleírás

Roadstar MPS-020 Ez az MP3 lejátszó olyan kicsi és könnyű, hogy felejti miről szól a zene. A méretét és sűlyát tekintve, ideális túrázásra, futásra, kerékpározáshoz stb. Könnyen lehet csatolni a ruhához, egy klipsz segítségével ami a készülék hátán található.Játékos, nagyon egyszerű és könnyen kezelhető.

Gyártó
Roadstar
Típus
MP3 lejátszó
Beépített Memória
Kijelző
Nincs
Bővíthető memória
igen
Memóriakártya típusa
microSD

Az olcsó.hu Roadstar MPS-020 mp3 lejátszó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Roadstar MPS-020 mp3 lejátszó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.