PHILIPS GoGear ViBE MP3 lejátszó 8 GB


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Philips GoGear ViBE 3 MP4 lejátszóval garantált lesz a kikapcsolódás! Ez a GoGear ViBE 3 audio lejátszó az újító FullSound technológiát alkalmazza, így a tömörített MP3 fájloknak is Teljes leírás >

Termékleírás

A Philips GoGear ViBE 3 MP4 lejátszóval garantált lesz a kikapcsolódás! Ez a GoGear ViBE 3 audio lejátszó az újító FullSound technológiát alkalmazza, így a tömörített MP3 fájloknak is kitűnő minőséget kínál. A legújabb generációs DSP processzorral rendelkezik, tehát erőteljes basszusaival energikus hangokat bocsát ki, és a hangszereknek is gazdag hangvilágot teremt. A Philips ViBE 3 SA3VBE08K mindezeken felül számos praktikus funkciót tartalmaz, mint például a LikeMusic, amely automatikusan felismeri az éppen hallgatott számhoz hasonló zeneszámokat, és Ön azokból egy lejátszó listát állíthat össze. A Philips SongBird funkcióval pedig az összes slágerszámot megismerheti. A GoGear ViBE 3 1,8" LCD kijelzőjén nem csak a zeneszámok címe és lemezborítója, hanem számos más információ is megjelenik az éppen hallgatott számokkal kapcsolatban. A lejátszó videók és fényképek leolvasására is képes. A Philips GoGear ViBE 3 lejátszóval a zene szárnyakat kap!
Jellemzők Termék típusa MP4 lejátszó
Memóriakapacitás 8 GB
Kivehető memória Nem
Képernyő 1,8 " átmérőjű LCD
Támogatott audio formátumok WAV, WMA, MP3, FLAC, WMA védett (DRM), APE (Monkey's Audio)
Rádió tuner Igen
Videolejátszás Igen
Támogatott videó formátumok MP4
Fényképlejátszás Igen
Támogatott fénykép formátumok JPEG , BMP
Üzemidő Lejátszó üzemidő: akár 25 óra
Videó üzemidő: akár 5 óra
Rádió üzemidő: akár 12 óra
Audio-videó csatlakozók Jack 3,5 mm (fejhallgató csatlakozó)
Vezeték nélküli Nem
Interfész USB 2.0
Kompatibilis platformok Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows XP SP3
A termékkel szállított tartozékok Philips Songbird
Méret (mm) Magasság: 78
Szélesség: 44
Mélység: 11
Súly (g) 34

Gyártó
Philips
Típus
MP3 lejátszó
Beépített Memória
8 GB
Kijelző
Van
Kijelző méret
1.5 "
Bővíthető memória
nem
Rádió
Van
Súly
38 g

Az olcsó.hu PHILIPS GoGear ViBE MP3 lejátszó 8 GB árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PHILIPS GoGear ViBE MP3 lejátszó 8 GB vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.