myPhone 1045 Simply+ mobiltelefon időseknek


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A lengyel MyPhone az idős és gyengénlátó emberek igényeire is gondolt, amikor a többi között megalkotta a Myphone 1045 Simply+ készüléket. Az ízléses burkolattal ellátott, egy SIM foglala Teljes leírás >

Termékleírás

A lengyel MyPhone az idős és gyengénlátó emberek igényeire is gondolt, amikor a többi között megalkotta a Myphone 1045 Simply+ készüléket. Az ízléses burkolattal ellátott, egy SIM foglalattal rendelkező myPhone 1045 Simply+ hatalmas, jól látható tárcsázó számgombokat kapott, kijelzője színes és nagy, kontrasztos karaktereket tartalmaz. A nagy, háttérvilágítású gombokon rendkívül egyszerű a tárcsázás, nincs félreütés, sem a telefonszámot, sem pedig a PIN kódot nem fogja eltéveszteni rajta.

A telefon kezelése rendkívül egyszerű, ezért azok is hamar megtanulják a myPhone 1045 kezelését, akik eddig ódzkodtak a mobiltelefon használatától.

Amenniyben biztonságban szeretné tudni saját magát vagy szüleit, a myPhone 1045 Simply+ kiváló választás. A telefon magyar nyelvű menürendszere könnyen kezelhető, Az alapfunkciók - SMS írás, telefon funkciók - mellett, ébresztőóra, feljegyzések, születésnap emlékeztető, rádió, zseblámpa és számológép funkciók találhatók. Az előlapi óriási számgombok mellett egy dedikált hangerő gyorsgomb is helyet kapott, oldalt hangerő gombok, egy LED fény kapcsoló gomb és egy FM rádió kapcsoló és billentyűzár gomb is található.

Vészhelyzetben elég a telefon hátoldalán található gombot megnyomni és automatikusan azonnali segítséget kér a telefon. Az előre beállítható segélyszámok pl. rokonok, ismerősök, barátok telefonszámaira a hátlapon található SOS vészjelző gomb megnyomásakor a készülék automatikusan SMS segélyüzenetet küld, melynek szövegét Ön szerkesztheti, valamint a listában szereplő számok sorrendjében tárcsázza a számokat.

A készülék szabványos 3.5mm-es jack audió csatlakozóval van ellátva, így nem csupán a csomagban található felvevőgombos sztereó fülhallgatót használhatja, hanem bármely akár korábbról meglévő headsetet használhat. A töltés a szabványos microUSB csatlakozón keresztül történik. A csomagban továbbá egy microUSB hálózati töltő, egy 800mAh-s Li-ion akkumulátor és magyar nyelvű használati útmutató található.

Termékjellemzők:


magyar nyelvű menü

jól látható és tapintható, háttérvilágítású gombok

kártyafüggetlen

memóriája bővíthaető microSD/microSDHC kártyával

színes, kontrasztos kijelző kijelző

kijelzőméret: 1,8" (128 x 160 pixel)

FM rádió

SMS funkció

billentyűzát

zenelejátszó (mp3 támogatás)

polifónikus csengőhangok

kihangosítható

számológép, ébresztőóra, szervező

vibrációs hívásjelzés

SOS funkció (SMS és telefonhívás)

zseblámpa

asztali töltő tartozék

akkumulátor: 800 mAh

készenléti idő 11 nap

beszélgetési idő 5 óra

méretek: 110 x 52 x 15 mm

súly: 180 g

Gyártó
MyPhone
Kialakítás
klasszikus
Beszélgetési idő
5 óra
Kijelző méret
1.8 "
Készenléti idő
264 óra
Súly
180 g
Memóriakártya típusa
microSD microSDHC
Csatlakozás
Micro USB
Képernyő felbontás
128x160 pixel

Az olcsó.hu myPhone 1045 Simply+ mobiltelefon időseknek árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy myPhone 1045 Simply+ mobiltelefon időseknek vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.