Xiaomi Redmi 1S mobiltelefon


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

SÁRKÁNY A ZSEBBEN A Xiaomi Redmi 1S a Qualcomm Snapdragon 400-as platform köré épül. A készülék lelke egy négymagos, magonként 1,6 GHz-es Cortex-A7 processzor, valamint 1 GB gyors, LPDDR2 me Teljes leírás >

Termékleírás

SÁRKÁNY A ZSEBBEN

A Xiaomi Redmi 1S a Qualcomm Snapdragon 400-as platform köré épül.
A készülék lelke egy négymagos, magonként 1,6 GHz-es Cortex-A7 processzor, valamint
1 GB gyors, LPDDR2 memória.
A gyors megjelenítésért egy Adreno 305 felel, így a készülék sebességére minden napi feladatra zökkenésmentesen elegendő.


HD KIJELZŐ

A 4,7”-os képmérethez HD felbontás, azaz 1280x720px társul (312 ppi), az IPS TFT LCD kijelző pengeéles képet szolgáltat, és természetesen kapacitív érintőfelületet is integráltak bele.


MIUI – ANDROID, ÚJRAÉRTELMEZVE

A Xiaomi® által kifejlesztett, egyedi kezelőfelület található meg a telefonon, amelyet MIUI-nak hívnak.

A gyártó évek óta fejleszti ezt a platformot, mára már egy rendkívül kiforrott, stabil rendszer, a gyári Android megoldásoknál sokkal kényelmesebb, és logikusabb felépítésű, a használata nagyon egyszerű és intuitív.

A szoftver jelenleg az 5-ös verziónál tart, és folyamatosan fejlesztik.
A friss ROM-ok szinte hétről-hétre letölthetők, és a telefonok, menüből egyszerűen és gyorsan frissíthetők.


A MIUI mögött egyedülállóan nagy közösségi támogatás található, amely nagyon meggyorsítja a közvetlen felhasználói igények beépülését a MIUI-ba. Ezt jelzi az is, hogy a MIUI-t rendkívül sok más készülékre is portolták (HTC, Samsung, Sony, stb).

Természetesen a rendszer magja az Android, annak is a 4.3-as Jelly Bean változtata, és minden Google szolgáltatás igénybe vehető a készüléken (Google Play, Gmail, Maps, Drive, Translate, Youtube, stb).

A Xiaomi sok extrával ruházza fel a rendszerét, többek között megtalálható a telefonon előre telepítve hangrögzítő, elemlámpa, számológép, iránytű, Office, MiCloud (Xiaomi felhő szolgáltatás), MiKey (Xiaomi MiKey eszközhöz), jegyzetek, időjárás, fájlkezelő, MiVideo, támaválasztó, valamint egy komoly biztonsági szoftver is, amely figyeli az adatforgalmat, a teljesítményt, valamint memória-takarító alkalmazás és antivírus is található benne.


KÉPALKOTÁS

A Xiaomi® Redmi 1S a kategóriájában kiemelkedő minőségű kamerát kapott.
A 8 megapixeles BSI1 CMOS modul f2.2-es fényerővel rendelkezik, ezért gyengébb fényviszonyok között is jó képeket készít.

Természetesen az autofókusz és a LED vaku is rendelkezésre állnak. A 28 mm-es nagylátószög igen széles tartományt tesz fotózhatóvá. A videó felvétel akár FullHD felbontásban is lehetséges, 30 képkocka / másodperc sebességgel.


TARTSA KÉZBEN KÖLTSÉGEIT

A Xiaomi® Redmi 1S két SIM foglalattal rendelkezik, így egy időben két SIM kártyát tud kezelni. Ennek a funkciónak a segítségével kézben tarthatja költségeit, hiszen két külön szolgáltató SIM kártyáját tudja használni egy időben.

A készülék azoknak is jó választás, akik magán és céges telefont is birtokolnak, de vágynak egy erős okostelefonra, és nem akarnak két készüléket magukkal cipelni.
A SIM kezelés nagyon jól beállítható a felhasználói igények szerint: adott kontaktok adott SIM kártyához rendelhetők, de az üzeneteknél és a kimenő hívásoknál, illetve a mobil internet elérésnél kiválasztható, hogy melyik SIM kártyáról akarjuk indítani.

*A két SIM kártyán egy időben nem lehet hívást fogadni, és a mobil internet kapcsolat egyszerre csak az egyik SIM kártyán engedélyezett.


ADATÁTVITEL, GPS

A Redmi négysávos GSM modullal és kétsávos 3G modemmel rendelkezik, így szinte bármilyen hálózaton képes üzemelni, az adat-letöltési sebesség maximum 21 Mbps**. Beépítve található az elengedhetetlen WiFi és Bluetooth 4.0 rádió modul.

A microUSB aljzat 2.0 sebességű és támogatja az USB-OTG külső eszközök használatát is, külön kábellel, azaz külső eszközöket (pl. pendrive, egér, billentyűzet, stb.) csatlakoztathatunk a készülékre.

A készülék beépített GPS vevővel rendelkezik, így nem okoz gondot a navigációs programok használata. Alapértelmezetten a Google Maps navigációval kiegészített változatát érheti el a készüléken, de ez folyamatosa adatforgalmat és mobil internet lefedettséget igényel. Azonban pl. a Sygic Android navigációs programmal letöltheti akár egész Európa 45 országának térképeit, és bárhol, bármikor használhatja őket, akár külföldön is.
A roaming adatforgalmi díjak elkerülése miatt érdemes ezt a lehetőséget választani.

Gyártó
Xiaomi
Kialakítás
érintőképernyős
Operációs rendszer
Android
Kijelző méret
4.7 "
Beépített kamera
8 Megapixel
Adatátvitel
3G EDGE GPRS HSDPA
Súly
163 g
Memóriakártya típusa
microSD microSDHC
Csatlakozás
Bluetooth Micro USB WLAN
Képernyő felbontás
720x1280 pixel

Az olcsó.hu Xiaomi Redmi 1S mobiltelefon árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Xiaomi Redmi 1S mobiltelefon vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.